Zwemmen, Spelen en nog veel meer! Dat is ZWEM-event ;-) Blijf ons online volgen voor nieuwe informatie Dit jaar (2018) geen ZWEM-event. Blijf ons volgen via de site of via ons Youtube kanaal

ZWEM-event 2017 de 10e editie een groot succes

Afgelopen zaterdag 9 september vond de 10e editie plaats van het ZWEM-event, reden genoeg voor een groot feest!
Z’n 90 kinderen hebben kennis gemaakt met de diverse zwemsporten, waaronder Waterpolo, Wedstrijdzwemmen, (Perslucht)Duiken en Reddendzwemmen.
De organisatie en de zwemverenigingen kijken terug op een wederom geslaagd event wat jaarlijks terugkeert.

Tijdens het ZWEM-event zijn foto’s en video’s gemaakt die je binnenkort op deze website kan terug zien.

Blijf jij ons de komende week(en) ook nog volgen via onze website voor nog meer leuke video’s!

Nog een paar uurtjes en dan start ZWEM-event 2017!

Het aanmelden voor ZWEM-event 2017 is NIET meer mogelijk via onze website!

Ben jij niet aangemeld maar wil je toch mee doen met ZWEM-event 2017?!?
Zorg dan dat rond 13:30 uur in het Van Maanenbad bent waar je misschien nog kans heb op een plekje voor ZWEM-event 2017.
Wees er wel op tijd bij! Het aantal plaatsen is beperkt en VOL = VOL.

Aanmelden via het telefoonnummer van het zwembad zelf is NIET mogelijk, deze aanmeldingen worden ook niet verwerkt.

Het is vandaag dan eindelijk zover! ZWEM-event 2017 start vandaag om 14:00 uur in het Van Maanenbad.
De deuren gaan open om 13:30 uur, als je bent aangemeld via onze site dan zien we je straks!

Vandaag kan je ons blijven volgen of onze Facebook pagina voor het laatste nieuws!

Graag tot straks om 13:30 uur in het Van Maanenbad voor ZWEM-event 2017 de 10e editie

10 jaar ZWEM-event! Nog 1 dag

Morgen (zaterdag 9 september) is het dan eindelijk zover! Dan gaat de 10e editie van ZWEM-event van start in het Van Maanenbad om 14:00 uur.
Wist je dat ZWEM-event is bedacht door het project team van Swim2gether van Z&PC Rotterdam in het jaar 2008? En sinds dien is ZWEM-event een jaarlijks terugkerend evenement geworden in Rotterdam noord. Ons doel is om kinderen kennis te laten maken met de verschillende zwemsporten die in de verschillende zwembaden in Rotterdam (noord) worden aangeboden.

LET OP : Aanmelden voor ZWEM-event 2017 is niet meer mogelijk online!Β 

Vandaag zetten we een aantal oude filmpjes van het ZWEM-event voor jullie online :
ZWEM-event 2011 :

ZWEM-event 2012 :

Onderwaterhockey! Nog 2 dagen tot ZWEM-event 2017

Zo het is alweer Donderdag en dat betekend dat we nog maar 2 dagen moeten wachten voordat ZWEM-event 2017 van start gaat.
Vergeet je niet aan te melden via de knop hier rechts van het scherm, aanmelden kan tot vrijdag avond 8 september tot 23:59 uur.
Wist jij trouwens al dat ZWEM-event dit jaar jarig is?! Dit jaar bestaat ZWEM-event 10 jaar. Dit mag je dus echt niet missen!

Vandaag gaan we onderwater kijken bij onderwaterhockey!
Tijdens de GYM les heb je vast wel eens hockey gespeeld met je klas maar wist je ook dat onderwaterhockey ook bestaat?
Tijdens ZWEM-event 2017 kan je mee doen in het instructiebad met onderwaterhockey.

Ben je benieuwd hoe dat er onderwater uitziet? Bekijk dan het volgende filmpje :

Wedstrijdzwemmen! Nog 3 dagen tot ZWEM-event 2017

Ben jij al klaar om naar school te gaan vandaag? Gelukkig is het woensdag vandaag en hoef je maar een halve dag naar school toch?!
Heb jij trouwens al onze ZWEM-event poster of flyer gezien? Deel je het met ons op Facebook waar je onze Flyer of Poster bent tegengekomen πŸ˜‰
En heb je al je vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd voor het ZWEM-event? Of neem je de hele klas mee naar dit grote verjaardagsfeest van het ZWEM-event? Je papa en mama en opa en oma zijn ook van harte welkom op het ZWEM-event, de koffie en de cake staat voor hun klaar samen met onze gezellige informatie markt van alle zwemverenigingen die aan het ZWEM-event meedoen.

Vandaag gaan we een kijkje nemen bij wedstrijdzwemmen.
Heb jij wel een een wedstrijdje gedaan wie het snelste kan zwemmen met je vriendjes? Of misschien wel tijdens schoolzwemmen? En was jij de snelste? Dit noemen we wedstrijdzwemmen, bij wedstrijdzwemmen is een goede zwemtechniek heel belangrijk waardoor je nog sneller kan gaan zwemmen.

We hebben het volgende filmpje hierbij :

Reddingzwemmen! Nog 4 dagen tot ZWEM-event 2017

Terwijl jullie allemaal op school zitten zijn wij nu druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten, het ZWEM-event is al over 4 dagen.
Neem jij trouwens ook je vriendjes en vriendinnetjes mee naar het ZWEM-event?! Nodig ze allemaal uit of neem je de hele klas mee! Let wel op dat iedereen zich aanmeld via de aanmeld knop hier rechts op het scherm.

Vandaag gaan we kijken bij Reddingszwemmen, wie weet heb je dit al eens geoefend tijdens schoolzwemmen?
Gelukkig heb jij al je A diploma zodat je mee kan doen aan het ZWEM-event maar helaas zijn er nog kinderen en volwassenen die (nog) niet kunnen zwemmen, mensen die niet kunnen zwemmen kunnen in de problemen komen als ze toch naar het zwembad gaan of naar de zee gaan. Wat kunnen we doen als we dit zien?? Wij kunnen helpen! Doe tijdens ZWEM-event 2017 mee met reddingszwemmen en zo leer je meer reddings technieken πŸ˜‰

Bekijk hier het nieuwe filmpje :

Persluchtduiken! Nog 5 dagen tot ZWEM-event 2017

Het is maandag en ja we moeten weer een weekje naar school πŸ˜‰ Maar we hebben goed nieuws!
Nog maar 5 dagen te gaan en dan begint het ZWEM-event 2017! Heb jij je al aangemeld voor het ZWEM-event?! Meld je aan via de aanmeld knop hier rechts van het scherm πŸ˜‰

Vandaag nemen we je mee in de onderwater wereld van het Persluchtduiken.
Voor het ZWEM-event heb je minimaal je A diploma nodig dus je kan dan al onderwater zwemmen, maar heb je wel eens onderwater gezwommen met een grote fles met lucht?? Met deze grote fles met lucht en een speciaal masker kan je gewoon onderwater adem halen πŸ˜‰ Bekijk het volgende filmpje :

Blijf ons deze hele week volgen via onze site en via onze Facebook pagina voor het laatste nieuws!
Volg ons ook Facebook

Nog 6 dagen tot ZWEM-event 2017

ZWEM-event 2017 komt steeds dichter bij en dus is nu ook het aftellen van start gegaan voor de 10e editie van ZWEM-event!
Vanaf vandaag zetten we elke dag weer een zwemsport in de schijnwerpers op onze site, natuurlijk kun je ook zelf mee doen aan deze verschillende zwemsporten komende zaterdag πŸ˜‰

Vandaag nemen we een kijkje bij Waterpolo πŸ˜‰

Het aftellen is begonnen!

Het einde van de zomervakantie is in zicht en de voorbereidingen voor ZWEM-event 2017 draaien op volle toeren! Over iets minder dan een maand gaat de 10e editie van het ZWEM-event van start en wel op Zaterdag 9 september 2017 in het Van Maanenbad te Rotterdam Noord.

Het beloofd een super editie te worden, dit jaar bestaan we namelijk 10 jaar en dat moet gevierd worden! Doe gratis mee met een middag vol sport en zwemplezier.

Schrijf je snel in via onze aanmeld knop hier rechts!
En blijf ons vanaf nu weer volgen voor de laatste nieuwtjes over ZWEM-event 2017

10 jaar ZWEM-event!

Het is even stil geweest maar inmiddels is het Februari 2017 en gaan we van start met de voorbereidingen voor het ZWEM-event 2017!
We nemen jullie even terug mee in de tijd, we gaan terug naar het jaar 2008! Het eerste ZWEM-event werd toen georganiseerd in het Van Maanenbad te Rotterdam, inmiddels is het ZWEM-event een jaarlijks terugkerend evenement en bestaan we 2017 dus exact 10 jaar!

10 Jaar ZWEM-event!
Dat wordt tijd voor een mega groot ZWEM-event Feest die je echt niet mag missen!
Zoals je weet is het elk jaar al een feest tijdens het ZWEM-event maar dit jaar wordt het feest nog veel en veel groter dan normaal!
Ben jij nu ook nieuwsgierig en benieuwd wat we allemaal van plan zijn?!? Dan raden we jullie aan om vanaf Maart 2017 onze website weer goed in de gaten te houden voor het laatste nieuws!